Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tervetuloa nauttimaan!

Purodoré

 

 

Purodoré on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, joka tuo luksusta ihonhoitoosi. Sarjan ylelliset tuotteet ovat tehty ympäristöä kunnioittamalla huippuluokan raaka-aineista ja niillä on myös läpinäkyvät ainesosalistat.

 

Purodore Gold

Purodoré Gold -tuotesarja yhdistää huippuluokan luonnolliset raaka-aineet ja läpinäkyvät ainesosalistat ylelliseen käyttökokemukseen. Gold -tuotesarjan ihonhoitotuotteet sisältävät erittäin arvokkaita ainesosia kuten kultaa, shampanjaa, silkkiä, tryffeliä, ruusua, lakkaa ja paljon muuta. Näiden raaka-aineiden on kliinisesti todistettu olevan tehokkaita anti-aging aineita, ja lisäksi nämä ainesosat todella hemmottelevat aistejasi ja ihoasi.

 Tuotteet eivät sisällä mitään haitallisia kemikaaleja (kuten parabeeneja, voimakkaita säilöntäaineita, synteettisiä hajusteita, mineraaliöljyjä, PEG:tä, silikoneja, akryylisulfaatteja tms.). Purodoré Gold on täysin luonnollinen ja tehokas ihonhoitosarja, joka lisää pisaran luksusta päivittäiseen ihonhoitoosi. Suunniteltu ja valmistettu Suomessa, kuten kaikki muutkin Purodorén tuotteet.

 Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Ne ovat kuitenkin anti-aging tuotteita, joten ne toimivat parhaiten aikuisella iholla. Erityisesti seerumi ja kasvovoide ovat myös erittäin hoitavia, ja täynnä vaikuttavia aineita. Tästä syystä ihosi saattaa reagoida kyseisiin tuotteisiin esim. nostamalla esiin epäpuhtauksia. Tämä voi tapahtua erityisesti silloin kun vaihdat synteettisestä kosmetiikasta luonnonkosmetiikkaan. Tyypillisesti tällaiset ihon “puhdistusreaktiot” tasoittuvat muutamassa viikossa.

 Kaikki voiteet ovat erittäin riittoisia, joten niiden oikea annostelu on tärkeää. Silmänympärysvoiteessa nuppineulanpään kokoinen annos on riittävä, seerumissa puolikas herne, ja kasvovoiteessa herneen kokoinen määrä. Airless -purkeista saat sopivan pienen määrän tuotetta kevyellä painalluksella.

 

Purodoré Spa

Purodorén Spa -tuotesarja perustuu antioksidantteihin. Antioksidantit ovat tärkeitä niin ihollesi kuin koko elimistölle. Purodoré uskoo kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa iho ja ihonhoito ovat oleellisessa roolissa.

 Antioksidantit suojaavat ihoa saasteiden haitallisilta vaikutuksilta ja pitävät ihon terveempänä. Spa -tuotesarjan ihonhoitotuotteet ovat saaneet inspiraationsa luonnon ravitsevimmista ja antioksidanttirikkaimmista raaka-aineista. Tuotteissa on suosittu villinä kasvaneita kasveja sekä luomutuotettuja raaka-aineita. Tuotesarjan kaikki tuotteet ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä haitallisia kemikaaleja (esim. parabeeneja, vahvoja säilöntäaineita, synteettisiä hajusteita, mineraaliöljyjä, silikoneja, alkyylisulfaatteja jne.).

 Purodoré Spa on elegantti, puhdas, täysin luonnollinen ja tehokas tuotesarja päivittäiseen ihonhoitoon.